GEZELLIG APPARTEMENT BINNEN KLEIN COMPLEX, TORREVIEJA, ALICANTE

GEZELLIG APPARTEMENT BINNEN KLEIN COMPLEX, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 71207

Voorzieningen

Appartement

1 slaapkamers

1 badkamers

Optionele parking

42,22 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 182.950

Beschrijving

Het wooncomplex Polonia X in Torrevieja lijkt een prachtige locatie te zijn voor mensen die willen genieten van zowel de zon als het comfort van moderne voorzieningen. Met 17 appartementen, waarvan dit de laatste is met 1 slaapkamer en 1 badkamer is het razend populair en quasi uitverkocht. Het unieke kenmerk van dit complex is het grote dakterras dat exclusief toegankelijk is voor bewoners, compleet met zwembad, ligbedden, parasols, en lounges. Dit maakt het een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige weer aan de Costa Blanca.

Het gebouw is uitgerust met een lift en een ondergrondse parkeergarage, die optioneel is in de complex, maar wat handig is voor bewoners die hun auto veilig willen parkeren en gemakkelijk toegang tot hun appartement willen hebben. Alle appartementen beschikken over een eigen terras, wat een uitstekende plek is om van de zon te genieten of buiten te dineren.

Het moderne open ontwerp van de appartementen zorgt voor een lichte en ruime sfeer, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Bovendien ligt het complex in een centrale, rustige omgeving, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot allerlei voorzieningen en kunnen genieten van de nabijgelegen stranden en de promenade.

Voor golfliefhebbers zijn er verschillende golfbanen in de buurt, en winkelcentra zoals La Zenia Boulevard bieden tal van winkel- en eetmogelijkheden. De goede verbindingen met de luchthavens van Alicante en Murcia, op slechts 40 minuten rijden via de snelweg, maken het complex ideaal voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijven.

Al met al lijkt Polonia X een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een modern en comfortabel appartement in een rustige omgeving, dicht bij het strand en met uitstekende voorzieningen.