Geweldig, modern appartement met adembenemend zeezicht, voor wie kwaliteit zoekt, Torrevieja

Geweldig, modern appartement met adembenemend zeezicht, voor wie kwaliteit zoekt, Torrevieja

Pand ref: REAL 2190

Voorzieningen

Appartement

4 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

177,5 m2 oppervlakte

1 terras

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 460.000

Beschrijving

Waar uw dromen werkelijkheid worden! Wij begeleiden u in deze reis!

Zeer exclusieve luxe appartementen op de eerste lijn zee, met onverbeterlijke uitzichten over de Middellandse zee. Op een rustige plaats, doch pal in het centrum van Torrevieja vindt u deze parel.

Alle services op wandelafstand om volop te genieten van het dagelijkse leven.

Kom kijken naar deze abstracte, moderne penthouses, met rechte lijnen, oog voor details, design en ongelofelijke afwerkingen met grote aluminium ramen, natuursteen, korian, luxe schrijnwerkerij met vele ingemaakte kasten overal! Siemens en Miele toestellen, waterpompsysteem voor weinig verbruik en vloerverwarming in de badkamers, speciale osmosefilter voor drinkwater en ontkalkingssysteem voor de douche!

Gelegen in, Torrevieja, met de vele voordelen van het microklimaat dat deze omgeving biedt met meer dan 300 dagen zon per jaar en zeer milde gemiddelde temperaturen. Hier is werkelijk alles aanwezig om te genieten van het leven in open lucht een heel jaar door. Aan de overkant ziet u enkel af en toe een zeilboot of een jetski voorbij komen van alle ruimtes van de woning!

De woningen zijn ideaal ingedeeld en zeer strak en licht. De ramen gaan van muur tot muur en doordat je ze helemaal kan open zetten loopt het woongedeelte, zonder drempel in 1 vloeiende lijn over naar het riante terras. Het lijkt werkelijk 1 geheel. Bovendien beschikken de penthouse van een prachtig solarium met veel privacy en mooie vergezichten over de zee.

Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen met afstandsbediening en toegang vanop straat om zo deze geweldige gesloten residentie binnen te rijden.

Geïnspireerd op het echte Mediterrane leven in looks en kwaliteiten!

Grote slaapkamers met en-suite badkamers, dressings en ingebouwde kasten.