Geschakelde woningen in een prachtig kader, Altaona Golf, Murcia

Geschakelde woningen in een prachtig kader, Altaona Golf, Murcia

Pand ref: REAL 8693

Voorzieningen

Huis

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

76,18 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 220.000

Beschrijving

Er is een plek die we ons eigen kunnen noemen, een plek genaamd thuis. Dichtbij of ver weg, je stelt je je toekomst daar. Een plek waar licht sijpelt in elke hoek, waar het geluid van water je geest kalmeert. Van jou is het gras, de maan en het silhouet van de bergen.
De jouwe is het gelach en de wind, warme omhelzingen en sterke ochtendkoffie. Onze mensen zijn degenen die zin geven aan het leven, degenen die ons accepteren zoals zoals we zijn, zonder iets te veranderen, en die zichzelf kunnen zijn bij ons. Dit is jullie plaats, de plaats waar jullie verlangen naar terug te keren, keer op keer, waar het leven zoeter is, de plaats die je thuis noemt, waar je jezelf kunt zijn.

Als er één plaats is waar de zon het hele jaar door schijnt, dan is het wel de regio Murcia. Met zijn warme klimaat en de kalme Middellandse Zee die langs de kustlijn kabbelt, elke dag een schone, heldere blauwe hemel het landschap en het leven van de mensen die hier wonen.

Altaona werd gekozen voor zijn perfecte locatie, op slechts 12 minuten van het centrum van de charmante stad Murcia, een gastvrije stad, met veel ruimte om door de zonnige straten te slenteren. Een stad die buiten leeft, op de vele terrassen van haar straten en pleinen. Op 20 minuten van de bruisende kust van Costa Calida en vlakbij de luchthaven van Corvera.

Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurpark Sierra de Carrascoy, dat de stad Murcia flankeert en fungeert als een groene long. Een bergketen doorkruist door paden tussen de pijnbomen, ideaal voor lange wandelingen of mountainbiketochten. Een van zijn schatten is het heiligdom van Fuensanta, met uitzicht over de stad en de plaats van een beroemde jaarlijkse bedevaart.

Het resort biedt een plek om te genieten van zowel lokale als van fusion gerechten, een winkel om in uw dagelijkse behoeften te voorzien. In de schaduw van hoge dennenbomen, is het perfect voor een ontspannende avondwandeling.

Er is OOK een golf proshop, evenals een driving range en paddle en tennis banen in de buurt van het plein. Het complex zal een SPA en een fitnessruimte hebben voor het gebruik van de bewoners.

De golfbaan slingert door de ontwikkeling, met brede gangen, gelegen in een dor klimaat. Het natuurlijke landschap is zacht glooiend met schaarse vegetatie, en deze zachte topografie maakt het gemakkelijk om te lopen. Het is de perfecte omgeving voor een plezierige
golf ervaring. Een fantastische golfbaan die een verbluffende visuele ervaring en gegarandeerd plezier, waar u jezelf op de proef stelt tussen gladde zandbunkers en begroeiing.

Deze huizen in Altaona Golf en Country Village zijn perfect voor het omarmen van de mediterrane levensstijl. Vrolijke, zonnige huizen ontworpen met een levensstijl in het achterhoofd, een samensmelting van hedendaagse architectuur met de warmte en
schoonheid van fijne materialen.

Woningen zijn gerangschikt op verschillende niveaus met kavels vanaf 135m2 tot 190m2 met optioneel privé zwembad.

Voor- en achtertuinen omringen deze huizen, verfraaien hun gevels en creëren koele toevluchtsoorden terwijl de zon kan schijnen de hele dag door.

Elk huis wordt bekroond door geweldige zonneterrassen van tot 77 vierkante meter met uitzicht over het omliggende platteland. Sommigen van hen kijken ook uit op de Altaona’s golfbaan. In de binnenkant zijn ze ruim en licht, ontworpen om het mediterraan licht door de kamers te laten stromen. Living en eetkamer lopen over in open keukens om te genieten met vrienden en familie.

3 slaapkamers met 2 badkamers en solarium: 275.000 EUR ( 105,7 m2 woning op een grondstuk van 160 m2 en een solarium van 32 m2)