GESCHAKELDE WONING OMRINGD DOOR PRACHTIGE NATUUR, LA NUCIA, ALICANTE

GESCHAKELDE WONING OMRINGD DOOR PRACHTIGE NATUUR, LA NUCIA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69119

Voorzieningen

Huis

4 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

170,42 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 380.000

Beschrijving

Nucia Village, een nieuwe ontwikkeling van nieuwbouwwoningen te koop in La Nucía. Gelegen in een rustige en goed verbonden woonwijk, met een prachtig uitzicht op zee en een uitstekende oriëntatie op het oosten, waardoor de zon de hele dag door optimaal schijnt. Dit project wordt gekenmerkt door zijn eigentijdse ontwerp en bouw, een combinatie van elegantie, functionaliteit en duurzaamheid. De woningen zijn afgewerkt met topkwaliteit en delen een gemeenschappelijke ruimte met zwembad en groene zones.

Nwcia Village is de droomplek om te wonen, waar je kunt genieten van het klimaat, de zee, de natuur en de gezonde levensstijl die La Nucia te bieden heeft. De perfecte locatie om het hele jaar door te genieten van de zon, de spectaculaire uitzichten op de baaien van Benidorm en Albir en een gezonde levensstijl. La Nucia ligt in het zuidoosten van Spanje, aan de Costa Blanca. Het ligt in het binnenland van de Middellandse Zeekust, genesteld tussen de kustplaatsen Benidorm en Altea. De locatie biedt gemakkelijke toegang tot zowel het strand als de bergen, waardoor de bewoners diverse recreatieve mogelijkheden hebben.

De stad wordt omringd door prachtige natuur, met de Sierra de Aitana bergketen in het noorden en de Middellandse Zee in het zuiden. Het landschap wordt gekenmerkt door schilderachtige valleien, boomgaarden en bossen, waardoor het ideaal is voor buitenactiviteiten zoals wandelen, mountainbiken en natuurwandelingen. La Nucia heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en trekt zowel Spaanse als internationale inwoners aan die op zoek zijn naar een rustige en idyllische levensstijl. De stad biedt een mix van traditionele Spaanse architectuur en moderne residentiële ontwikkelingen, met een scala aan huisvestingsmogelijkheden, van appartementen tot vrijstaande villa’s.
Ondanks de relatief kleine omvang, biedt La Nucia een breed scala aan diensten en voorzieningen voor de bewoners. In het stadscentrum vind je supermarkten, winkels, restaurants, cafés, banken, gezondheidszorg en scholen die in de behoeften van de bevolking voorzien.