GESCHAKELDE WONING MET OPEN INDELING, TORREVIEJA, ALICANTE

Costa Blanca Zuid

342.000

REAL 69174

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Huis

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

138 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Lagoons Village Laguna Rosa biedt een unieke woonervaring tussen de lagunes. Onze nieuwe duurzame stedelijke ontwikkeling in de stad Torrevieja heeft meer dan 264.000 vierkante meter grond, waar verschillende residentiële ontwikkelingen zijn gepland met nieuwe wegen en toegangen, grote lanen en groene gebieden. Een plek waar je verliefd kunt worden op de roze kleur van de Laguna Rosa van Torrevieja, het blauw van de Middellandse Zee en de vegetatie van het natuurpark van de Lagunas de la Mata. Allemaal ontworpen voor liefhebbers van een gezonde levensstijl, sport en vrijetijdsbesteding aan zee.

Het Lagoons Village project omvat een sport- en recreatiecentrum, Lagoons Village Sport & Wellness Club, met zowel binnen- als buitenfaciliteiten. Daarnaast komen er fietspaden waarmee je door het gebied kunt fietsen: ervaar de natuurlijke omgeving in al haar essentie op de fiets, je kunt naar het strand van La Mata of het natuurpark fietsen.

Laguna Rosa is het eerste woonproject van Lagoons Village, met meer dan 37.400 vierkante meter ruimte om te genieten van een gezonde levensstijl aan zee. In dit eerste woonproject omvatten de ruime gemeenschappelijke ruimten van meer dan 15.200 vierkante meter: twee zwembaden van 180 vierkante meter voor volwassenen, twee kinderzwembaden en twee verwarmde jacuzzi's. Kinderen kunnen spelen in de kinderspeeltuin en petanquefans hebben hun eigen petanquebaan. De urbanisatie doet denken aan een omringende natuurlijke omgeving met meren, schaduwplekken, groene zones met palmbomen, planten en bloemen, pleinen met bankjes en paden waar je kunt wandelen en uitrusten in de urbanisatie zelf. Het water en de groene zones zorgen voor alle rust die je nodig hebt.

Kies de woning die het beste bij je past en maak een keuze uit de verschillende types, zo bestaat er binnen dit project de keuze uit appartementen, huizen en halfopen villa's. Allemaal met grote balkons, heel lichtinval en voorzien van een open keuken. Daarnaast hebben de meeste woningen een berging, barbecue, douche, kraan, wastafel, verlichting, elektriciteit en tv-aansluitingen.

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen