LUXE APPARTEMENT OP EERSTE LIJN AAN HET STRAND, POZO DEL ESPARTO, ALMERIA

LUXE APPARTEMENT OP EERSTE LIJN AAN HET STRAND, POZO DEL ESPARTO, ALMERIA

Pand ref: REAL 62424

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

80,93 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 247.500

Beschrijving

Dit kleinschalig project is gelegen op de eerste lijn aan het strand en bestaat uit twee modellen, gelijkvloers en penthouse appartementen.

Het begane grond model heeft een een open living met woonkamer en keuken en komt vanuit de woonkamer uit op het terras.  Het penthouse model heeft ook een openruimte met woonkamer en keuken en komt vanuit de woonkamer uit op het balkon waar u prachtig panoramisch zeezicht heeft. Er is eveneens een privé dakterras te bereiken.

Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 badkamers, parkeerplaats. Alle bewoners kunnen natuurlijk gebruik maken van het mooie gemeenschappelijke zwembad.

Vanuit uw woning loopt u in nog geen minuut naar het strand. In Pozo del Esparto vindt u alle faciliteiten voor uw dagelijkse benodigdheden, zoals een supermarkt, bakker en restaurants. Op korte rijafstand vindt u de grotere kustplaats San Juan de Los Terreros. Andere steden om te bezoeken zijn de kustplaatsen Vera, Garrucha en Mojácar, of de historische steden Águilas en Lorca in de Costa Cálida.

Golfliefhebbers kunnen gebruik maken van de golfbaan van Mundo Aguilón.

Pozo del Esparto is een groot strand gelegen in de gemeente Cuevas del Almanzora. De kleur van het zand is donker en de samenstelling is voornamelijk zand en grind. Het is een gebied met matige golven.

Klein kustgebied met restaurant, bakker en supermarkt in de buurt. Een prachtige plek waar je kunt genieten van de zee en de rust. De luchthaven van Almeria of Murcia is een uur rijden.

Prijzen starten vanaf:
Gelijkvloerse villa vanaf 219 500 euro.
Villa met topfloor solarium vanaf 269 500 euro.