DUURZAME MODERNE WONING, SANTIAGO DE LA RIBERA, MURCIA

DUURZAME MODERNE WONING, SANTIAGO DE LA RIBERA, MURCIA

Pand ref: REAL 67789

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

107 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 439.900

Beschrijving

Prachtig moderne villa met ruime & moderne indeling, vervaardigd uit de meest verfijnde materialen en gekend voor z’n energiezuinige afwerking  om het hele jaar door te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat. Dit kleinschalige project biedt moderne halfvrijstaande villa’s met percelen vanaf 300 m2, bestaande uit 3 slaapkamers en 2 badkamers, verdeeld over een verdieping, met grote veranda’s, tuin en privézwembad.

Het hoofdgedeelte heeft een open daggedeelte, bestaande uit een woon-eetkamer en keuken met grote ramen die toegang geven tot de buitenruimte. De slaapkamers bevinden zich gegroepeerd achteraan in de woning, zodat ze meer genieten van het rustigere gedeelte van de woning, de hoofdslaapkamer heeft een ensuite badkamer en directe toegang tot de tuin.

De ontwikkeling is gelegen in Santiago de la Ribera, op slecht 800 meter ver van het strand, omgeven door diensten, parken, sportfaciliteiten en verschillende golfbanen zoals Villamartin, Las Samblas, Campoamor, … . Het centrum van het dorp ligt op enkele minuten wandelen. Wil je toch iets verder weg dan neem je de auto richting San Janvier op slechts 5 minuten, Murcia en Cartagena vragen een reistijd van 30 minuten. Kortom in deze omgeving is er voor ieder wat wils ten allen tijde.