GEMEUBELDE LUXE PENTHOUSE MET GOLF & ZEEZICHT, LAS COLINAS, ALICANTE

GEMEUBELDE LUXE PENTHOUSE MET GOLF & ZEEZICHT, LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 68253

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

118 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 810.000

Beschrijving

Dit luxe penthouse gelegen op het derde verdieping met 3 slaapkamers, 2 badkamers en riant terras van 168 m2 is meteen beschikbaar. Een zee van ruimte, eindeloos veel licht en glas. Dit zijn enkele kenmerken van dit uitzonderlijk appartement binnen dit ware luxe project. Een ongezien uitzicht op het aanpalende natuurgebied, de zee en het golfterrein doen uw nooit vervelen. Een bevoorrechte ligging vlakbij de kust en ten midden van een golfterrein.

Dit appartement is op het zuiden gericht en geniet van zowel een uitzicht over de zee als de golf, het is meteen beschikbaar en volledig uitgerust met meubels en toebehoren die u meteen van uw nieuwe woning laten genieten vanaf de eerste minuut. Eveneens inbegrepen bij het appartement is een parkeerplaats en een eigen berging in de onderbouw.

Las Colinas Golf & Country Club Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een vallei van 330 hectare paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels komt u te weten waar Las Colinas Golf & Country Club voor staat. Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.