GEMEUBELD APPARTEMENTEN BINNEN MOOIE RESIDENTIE, VILLAMARTIN, ALICANTE

GEMEUBELD APPARTEMENTEN BINNEN MOOIE RESIDENTIE, VILLAMARTIN, ALICANTE

Pand ref: REAL 69991

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

72,95 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 212.000

Beschrijving

Deze nieuwe fase van het succesvolle Valentino Golf III-residentiële complex biedt woningen met 2 slaapkamers en twee badkamers, elk met een oppervlakte van ongeveer 72 vierkante meter. De woningen zijn ontworpen met een eigentijdse indeling en beschikken over een ruim terras dat uitnodigt tot buitenleven. De oriëntatie van de woningen is zeer gunstig, waardoor ze het hele jaar door profiteren van natuurlijk licht en warmte van de zon, wat het comfort en de energiezuinigheid ten goede komt. Wat ook erg leuk is binnen dit project is dat deze appartementen volledig gemeubileerd wordt aangeboden.

Net zoals bij eerdere fases, hebben de begane grond woningen een privétuin, terwijl de bovenste verdiepingen (penthouses) exclusief toegang hebben tot een solarium, direct bereikbaar vanuit de woning zelf.

Wat betreft de gemeenschappelijke voorzieningen biedt Valentino Golf III een ruim gemeenschappelijk zwembad en een jacuzzi, omgeven door weelderige tuinen die een rustige omgeving bieden om te ontspannen. Bovendien is er een speeltuin voor de kinderen en een fitnessruimte voor de bewoners om te genieten van een actieve levensstijl binnen het complex.

De ligging van deze residentiële is ideaal, want u bent slechts enkele minuten rijden verwijderd van de prachtige stranden van Orihuela. Na een ontspannen dag aan zee kunt u genieten van een uitgebreide winkelervaring in La Zenia Boulevard, dat op slechts 4 kilometer afstand ligt en een scala aan winkels biedt om aan al uw behoeften te voldoen. Bovendien bevindt u zich op loopafstand van het levendige centrum, met attracties zoals Villamartin Plaza, waar u restaurants, bars en entertainment vindt.

Als het gaat om reizen, biedt deze locatie ook gemakkelijke toegang tot luchthavens. De luchthaven van Corvera is bereikbaar in slechts 40 minuten met de auto, terwijl u binnen 50 minuten rijden de luchthaven van Alicante kunt bereiken. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel bewoners als bezoekers om van en naar de bestemming te reizen, waardoor het leven in deze residentie nog aantrekkelijker wordt.