VILLA IDEAAL GELEGEN, SAN JAVIER, MURCIA

VILLA IDEAAL GELEGEN, SAN JAVIER, MURCIA

Pand ref: REAL 61309

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

92,31 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 293.000

Beschrijving

In dit kleinschalige complex met gelijkvloerse woningen met privé zwembad, verschillende terrassen en een solarium moet u zeker gezien hebben in San Javier. Het leent zich perfect om te genieten van de zon, alle uren van de dag, elke dag, het hele jaar door.

Elke woningen bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers allen in een moderne stijl. De keuken is voorzien van alle elektronische toestellen en gaat vloeiend over in de woonkamer.  Zowel de woning als de tuin worden van verlichting voorzien, op de slaapkamers zijn ingebouwde kasten voorzien en de badkamer zijn volledig uitgerust. De pre-installatie voor de airco en de parkeerplaats die bij elke woning bijhoort maken het lijstje aan voorziene extra’s volledig af.

San Javier, is de perfecte regio voor wie wil ontspannen door kilometers te wandelen in dit geweldig gebied dit zowel overdag als ’s avonds, met talloze restaurants om uit te kiezen, en een aantal geweldige kleine tapasbars vlak bij de zee. Dit gebied biedt een verscheidenheid aan sportieve activiteiten, waaronder seizoensgebonden watersporten … Met enkele bijzonder goede golfbanen in de buurt! Kortom alle faciliteiten zijn vlakbij en voor iedereen wat wils.