VILLA ALLES GELIJKVLOERS MET ZWEMBAD, ROLDAN, MURCIA

VILLA ALLES GELIJKVLOERS MET ZWEMBAD, ROLDAN, MURCIA

Pand ref: REAL 60778

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

81 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 315.950

Beschrijving

SERENDIPIA LUX VILLAS deze mooie villa’s zijn zorgvuldig ontworpen om u ten allen tijden te laten genieten van het leven in Spanje, via het dubbele schuifraam komt u direct op het groot terras met privézwembad en de omheinde tuinen met off-road parking. De woningen worden voorzien met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het ruime solarium op het dak biedt u tevens de mogelijkheid om deze af te werken naar keuze, denk maar aan een buitenkeuken of jacuzzi om tot laat op de avond te genieten.

Op slechts een paar minuten lopen van het stadscentrum van Roldan, een levendig, aangenaam druk Spaans dorp met een enorme keuze aan supermarkten, bars, restaurants en banken. Het is een ideale locatie voor de golfers, aangezien “Terraza’s de la Torre” en “La Torre Golf Resort” hier voor de deur liggen. Yoga, Pilates, 2 sportscholen en “campo futbol” bevinden zich allemaal in de stadskern.

Op slechts 15 minuten rijden arriveert u bij de Mar Menor … Mijlen en mijlen strand, met blauwe vlag en 15 minuten van de nieuwe internationale luchthaven van Murcia.

De woning wordt volledig afgewerkt opgeleverd met led verlichting binnen en buiten, alle toestellen en het zwembad.

zwembad 6 x 3 m