GELIJKVLOERS VILLA, IDEAAL GELEGEN, CIUDAD QUESADA, ALICANTE

GELIJKVLOERS VILLA, IDEAAL GELEGEN, CIUDAD QUESADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 72449

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

91,10 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 330.000

Beschrijving

NATURA PARK III is een prachtig nieuwbouw project van 12 villa’s in het gezellige Ciudad Quesada.

Deze villa’s bestaan uit een woon-eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers, berging, privé parkeerplaats en privé zwembad. Bovendien zijn deze villa’s onder andere voorzien van elektrische rolluiken in het hele huis, verlichting binnen en buiten, zonnepanelen een veiligheidsdeur, volledig geinstalleerde airco en een osmose systeem voor het water in de keuken. Elke villa heeft ook een solarium om volop te genieten van de mooie sunsets.

Deze villa’s hebben alle benodigde diensten binnen handbereik, denk maar aan: supermarkten, golfbanen, restaurants, gezondheidscentra… Ze zijn gelegen op slechts 10 minuten rijden van de beste stranden van de Costa Blanca en liggen zo’n 30 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Het gebied van Ciudad Quesada strekt zich uit tussen Guardamar en Torrevieja. Het heeft alle voorzieningen die u zich kunt wensen binnen handbereik. Winkels, banken, supermarkten, restaurants en bars zijn er in overvloed, samen met een Aqua Park. Er zijn vijf golfbanen voor spelers van alle niveaus binnen 20 minuten rijden, waaronder La Marquesa Golf club en de 2008 PGA Championship course op La Finca. Een van de hoogtepunten van het gebied is de vrijetijdszone van het Hotel La Laguna waar u kunt genieten van spa en schoonheidsbehandelingen zonder dat u een hotelgast hoeft te zijn. Er zijn wekelijkse markten in Quesada, Guardamar, Benijofar, Torrevieja en Rojales.