GELIJKVLOERS LUXE BUNGALOW OP MAGISCH RESORT SANTA ROSALIA, MURCIA

GELIJKVLOERS LUXE BUNGALOW OP MAGISCH RESORT SANTA ROSALIA, MURCIA

Pand ref: REAL 63221

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

79,45 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 223.000

Beschrijving

Deze stijlvolle gelijkvloers bungalows en penthouses ‘Madreselva’ liggen bij een magnifiek landschapszwembad in een mooie aangelegde tuin met speeltuin voor de kinderen en dit slechts op 200 meter van het azuurblauwe meer van Santa Rosalia.

Centraal in het Santa Rosalia Lake and Life Resort ligt het grootste kunstmatige meer van Europa van zijn azuurblauwe water. Dit prachtige domein is voorzien van een spectaculair park, exclusief voor eigenaren. Het heeft meer dan 120.000 m2 vakkundig aangelegde terreinen met verschillende sport- en recreatiegebieden die zijn ontworpen voor het hele gezin. Het terrein wordt beschermd door een omheining, beveiliging via 24 uurs toegangscontrole en extra diensten die een oogje in het zeil houden. Dit omdat veiligheid gelijk staat aan gemoedsrust, of u nu thuis of onderweg bent. Tevens is elk appartement voorzien van een parkeergelegenheid plus de pre-installatie van een EV-oplaadpunt.

De gelijkvloers bungalows Madreselva met ruim terras en tuinen, aan beide zijden, laat u genieten van de groene omgeving en de pracht en praal van dit uitzonderlijke magische resort.