Gelijkvloers appartement vlakbij een prachtige boulevard aan het strand, Arenales Del Sol, Alicante

Gelijkvloers appartement vlakbij een prachtige boulevard aan het strand, Arenales Del Sol, Alicante

Pand ref: REAL 2309

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

82 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 220.000

Beschrijving

U kan genieten van een spectaculair ligging nabij Alicante en op wandelafstand van alle services!

Deze luxe appartementen kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijk zwembad, sportieve en recreatieve zones, prachtige tuinen. De volledige residentie is mooi afgesloten voor een privaat gevoel van luxe.

Het strand van Los Arenales del Sol ligt op een paar meter langs de boulevard..

Het is een van de beste stranden van de Costa Blanca met wit zand, duinen en helder blauw water. Het is de perfecte plek om te windsurfen en voor veel andere sporten en nautische activiteiten. Via een grote maritieme promenade “El Carabassi” kan je genieten van de  zonsondergang,  Eén van de meest bezochte plaatsen met vele wandelaars, fietsers en skaters. Deze promenade leidt naar de zee door middel van houten loopbruggen, gemaakt om de inheemse flora te behouden en ook toegankelijk voor mensen met een handicap.

Dit gebied is maar één stap verwijderd van allerlei voorzieningen en heeft goede verbindingen met Alicante en de internationale luchthaven, welke bereikbaar is op slechts 5 minuten.  Eveneens kortbij 1  van de best aangesloten stations met een AVE (hoge snelheidstrein) naar Madrid en naar Barcelona. Zeer goede bereikbaarheid door het openbaar vervoer dat zowel naar de luchthaven, Alicante als Elche gaat en bovendien een bus die de hele dag door kan genomen binnenin Los Arenales of doorheen Gran Alacant.

Het appartement geniet een dubbele oriëntatie door de 2 riante terrassen. Het terras achteraan geniet van een enorm gevoel van privacy.1 terras van 22 m2 en het andere van 33 m2