GELIJKVLOERS APPARTEMENT, OP 150M VAN ZEE EN BOULEVARD, SANTIAGO DE LA RIBERA

GELIJKVLOERS APPARTEMENT, OP 150M VAN ZEE EN BOULEVARD, SANTIAGO DE LA RIBERA

Pand ref: REAL 60515

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

80,35 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 236.950

Beschrijving

Deze prachtige appartementen binnen het complex Tropical Beach II komen met tuin of solarium, beide beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers en liggen op slechts 150 m van Mar Menor.

Het gelijkvloers appartement heeft een aangelegde tuin met parkeerplaats en een elektrische poort. De penthouse heeft een solarium met buitenkeuken waar u de hele jaar kan genieten van de Spaanse zon tot laat op de avond. Deze moderne appartementen zijn open ingericht en voorzien van inbouwkasten, volledig afgewerkte badkamers met vloerverwarming, verlichting binnen en buiten, inclusief alle keukentoestellen, ingebouwde sound speakers buiten en een volledige airco installatie, kortom deze woningen zijn voorzien van vele extra’s.

Deze appartementen liggen midden in het centrum van Santiago de la Ribera op slechts 150 m van het strand en op wandelafstand van alle voorzieningen. Het lange zandstrand met prachtige boulevard loopt helemaal door tot die van lo Pagan en San Pedro del Pinatar. Langs de boulevard vindt u tal van authentieke Spaanse barretjes en restaurants, maar ook speeltuintjes en watersportscholen. Vanuit Santiago de la Ribera kunt u een overtocht per boot maken naar La Manga del Mar Menor.

Gelijkvloers appartement met tuin (18,55 m2) starten vanaf 236 950 euro.
Top floor appartement met solarium (72,15 m2) starten vanaf 256 950 euro.