Gelijkvloers appartement aan zee, haven, boulevard in het pittoreske kustdorpje LA TORRE, ORIHUELA COSTA

Gelijkvloers appartement aan zee, haven, boulevard in het pittoreske kustdorpje LA TORRE, ORIHUELA COSTA

Pand ref: REAL 3742

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

79,5 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 214.000

Beschrijving

Residentieel project in een pittoresk kustdorpje, bestaande uit laagbouw appartementen met keuze tussen gelijkvloers met grote terrassen of dakappartement met dakterras. Deze prachtige woningen zijn ideaal gelegen op slechts 300 m van de zee en een gezellig strand en haventje. Dichtbij cafés en restaurants alsook aan de dijk om heerlijk te gaan wandelen. Rondom zijn er pleintjes en strandbarretjes langsheen al de verschillende stranden. Gelegen in een rustige straat waar aangenaam vertoeven is en toch alles op wandelafstand. Op wandelafstand van een groot nieuw shoppingcenter en supermarkt.

Gelegen aan de Costa Blanca, maar grenzend aan El Mar Menor, met alle voordelen van beide, een goed bereik van de vlieghavens van Murcia en Alicante.

Elk appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, elektrische rolluiken, vloerverwarming in badkamers, keuken en salon, voorinstallatie airco, verlichting LED binnen en buiten, volledig geïnstalleerde badkamers, en keuken met alle elektro toestellen inbegrepen. De gemeenschappelijke tuin heeft een prachtig zwembad en een verwarmde jacuzzi.