FANTASTISCHE VILLA, ALLES GELIJKVLOERS, LA HERRADA, ALICANTE

FANTASTISCHE VILLA, ALLES GELIJKVLOERS, LA HERRADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 5054

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

113 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 389.900

Beschrijving

Gloednieuw project van vrijstaande villa’s in LOS MONTESINOS, een gezellig authentiek Spaans dorpje aan de Costa Blanca Zuid. Vlakbij de stranden van Guardamar of deze van Torrevieja.

Moderne en kwalitatieve afgewerkte woningen, witte muren, en een modern en licht interieur. Alle villa’s bieden 3 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond, 2 geïnstalleerde badkamers, volledig afgewerkte keuken met toestellen van Bosch, een prachtige, ruime woonkamer met veel lichtinval en directe toegang tot het terras en zwembad inclusief een groot solarium.

De villa´s worden gebouwd op percelen van 278 tot 350 m2 en worden opgeleverd met een aangelegde tuin, zowel binnen als buitenverlichting, zwembad met fontein en een relaxzone. De villa heeft een automatische poort om de auto binnen te rijden, een mooi pad dat naar de voordeur leidt en een gezellige tuin.

In het dorp LOS MONTESINOS vindt u prachtige natuur, veel agricultuur en een pittoresk oude dorpskern met steegjes, winkels cafés en restaurants. Kortom alle services op wandelafstand! Een zeer uitgebreid sociaal leven is ook een sterk pluspunt van deze omgeving.