Fantastische villa op exclusieve locatie op eerste lijn zee, vlakbij golf, Los Alcazares, Mar Menor

Fantastische villa op exclusieve locatie op eerste lijn zee, vlakbij golf, Los Alcazares, Mar Menor

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

174 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 635.000

Beschrijving

Deze unieke villa is gelegen aan de kust, op de eerste lijn zee, van het pittoreske vissersdorp, lOS Alcazares in de regio van El Mar Menor.
De ideale plaats om het hele jaar door te genieten van de het mediterrane klimaat, gastronomie, zee, golf en alle activiteiten hierrond. Voel de energie doorheen je stromen door alle activiteiten die deze omgeving je biedt door een gemiddelde temperatuur van 20°C en 3000 uur licht per jaar.
De vlieghaven van San Javier ligt op 5 km en is bereikbaar via Antwerpen en Brussel. Het befaamde golfterrein van LA SERENA GOLF en zen 4*hotel ligt op enkele minuten van dit prachtige domein.
Alle services op wandelafstand en aan de voet van deze villa een prachtig zandstrand met een wandeldijk die je van het ene vissersdorpje naar het andere brengt.
Schitterend om te wonen, te genieten en zich te laten beminnen door de zon en het comfort.

Deze unieke villa is uitgerust met de laatste nieuwe technologische snufjes zoals bijvoorbeeld een uitgebreide domotica, volledig uitgeruste keuken en geïntegreerde muziek in alle kamers. Elke kamer heeft zen eigen vestiaire, badkamer en terras.
De zwevende trap, open haard, grote raampartijen, uitzonderlijke terrassen, zwembad met spa zorgen voor een luxueus gevoel van comfort en maken deel uit van een geheel waar er aandacht besteed werd aan design en een open lumineus gevoel.