FANTASTISCHE VILLA IN HET PITTORESKE LOS MONTESINOS, ALICANTE

FANTASTISCHE VILLA IN HET PITTORESKE LOS MONTESINOS, ALICANTE

Pand ref: REAL 5782

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

108 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 439.000

Beschrijving

Gelegen op slechts 200 meter van supermarkten, restaurants en bars, bieden wij u deze gelijkvloerse villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers met de beste kwaliteiten van hoge kwaliteit in La Herrada, Los Montesinos. Elke villa heeft een privé zwembad, een privé parkeerplaats, een berging en veel terrasruimte.

Als u de villa binnenkomt, vindt u allereerst de hal met een garderobe voor het ophangen van jassen, enz. Aan de voorkant vindt u een open keuken, een eetkamer en een woonkamer. De grote ramen met uitzicht op het terras, het zwembad en de tuin brengen veel natuurlijk licht in de woning. Achter de keuken vindt u twee ruime tweepersoonsslaapkamers, een badkamer en een praktische wasruimte voor uw gemak. Aan de rechterkant van de keuken vindt u een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en dressing. Deze villa heeft standaard 3 slaapkamers. Maar u kunt de villa aanpassen aan uw smaak en desgewenst een extra slaapkamer of badkamer toevoegen.

De villa’s liggen in het charmante dorpje Los Montesinos. Hier vindt u een goede selectie van restaurants, supermarkten en winkels. Het mooie plein naast het stadhuis biedt de echte Spaanse sfeer. Een korte rit brengt u naar Torrevieja, Ciudad Quesada of de prachtige zandstranden van La Mata.