FANTASTISCHE PENTHOUSE OP DROOMLOCATIE ZICHT OP GOLF, ZEE, BERGEN, AGUILON

FANTASTISCHE PENTHOUSE OP DROOMLOCATIE ZICHT OP GOLF, ZEE, BERGEN, AGUILON

Pand ref: REAL 1700

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

88 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 163.000

Beschrijving

Dit project geniet van een ideale ligging, op een golfbaan, op een berghelling met panoramisch uitzicht op zee. Ondertussen is dit een zeldzaam en prijzig product geworden in de meeste regio’s van Spanje.
De golfbaan ligt aan de voet van de Sierra Aguilón. Deze spectaculaire golf, gekozen tot ”Europa’s beste woestijngolf”, wordt gekenmerkt door een buitengewoon landschap met zicht op zee en de Sierra. Dankzij het droog en zonnig klimaat kunt u er het hele jaar door van genieten.
In de omgeving adembenemende stranden op 8 min rijden, Aguilas, een zeer actieve bruisende stad op 15 min rijden, in het project zelf een clubhuis met bar en restaurant en een privaat Beach Club met strand. Kortom: Een levendige streek, een beschermde regio in een droomlandschap!
Alle appartementsgebouwen bieden u een prachtig zicht op de golf, vallei en de zee. Elk appartement is voorzien van een garage en een kelder. Het domein bestaat momenteel uit een 18-holes golfbaan, 1 clubhuis, 3 zwembaden en een paddelbaan.
Ongelofelijk grote terrassen grenzend aan het woongedeelte + solarium
Terrassen aan leefruimte van bijna 55m2 + solarium van 94,25 m2