FANTASTISCH APPARTEMENT OP EEN DROOMLOCATIE MET PRACHTIG UITZICHT, AGUILON

FANTASTISCH APPARTEMENT OP EEN DROOMLOCATIE MET PRACHTIG UITZICHT, AGUILON

Pand ref: REAL 1803

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

95 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 183.000

Beschrijving

Dit project geniet van een ideale ligging, op een golfbaan, op een berghelling met panoramisch uitzicht op zee. Ondertussen is dit een zeldzaam en prijzig product geworden in de meeste regio’s van Spanje.
De golfbaan ligt aan de voet van de Sierra Aguilón. Deze spectaculaire golf, gekozen tot ”Europa’s beste woestijngolf”, wordt gekenmerkt door een buitengewoon landschap met zicht op zee en de Sierra. Dankzij het droog en zonnig klimaat kunt u er het hele jaar door van genieten.
In de omgeving adembenemende stranden op 8 min rijden, Aguilas, een zeer actieve bruisende stad op 15 min rijden, in het project zelf een clubhuis met bar en restaurant en een privaat Beach Club met strand. Kortom: Een levendige streek, een beschermde regio in een droomlandschap!
Alle appartementsgebouwen bieden u een prachtig zicht op de golf, vallei en de zee. Elk appartement is voorzien van een garage en een kelder. Het domein bestaat momenteel uit een 18-holes golfbaan, 1 clubhuis, 3 zwembaden en een paddelbaan.
Ongelofelijk grote terrassen grenzend aan het woongedeelte

ZEER RIANTE TERRASSEN