Exclusieve villa op het mooie golfresort Altaona Golf & Country Village, Murcia

Exclusieve villa op het mooie golfresort Altaona Golf & Country Village, Murcia

Pand ref: REAL 8726

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

3+ Parkeerplaatsen

202,46 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 701.250

Beschrijving

Als er één plaats is waar de zon het hele jaar door schijnt, dan is het wel de regio Murcia. Met zijn warme klimaat en de kalme Middellandse Zee die langs de kustlijn kabbelt, elke dag een schone, heldere blauwe hemel het landschap en het leven van de mensen die hier wonen. Altaona werd gekozen voor zijn perfecte locatie, op slechts 12 minuten van het centrum van de charmante stad Murcia, een gastvrije stad, met veel ruimte om door de zonnige straten te slenteren. Een stad die buiten leeft, op de vele terrassen van haar straten en pleinen. Op 15 minuten van de bruisende kust van Costa Calida, El Mar Menor en vlakbij de luchthaven van Corvera. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurpark Sierra de Carrascoy, dat de stad Murcia flankeert en fungeert als een groene long. Een bergketen doorkruist door paden tussen de pijnbomen, ideaal voor lange wandelingen of mountainbiketochten. Een van zijn schatten is het heiligdom van Fuensanta, met uitzicht over de stad en de plaats van een beroemde jaarlijkse bedevaart.

Het resort biedt een plek om te genieten van zowel lokale als fusion gerechten, en een winkel om in uw dagelijkse behoeften te voorzien. In de schaduw van hoge dennenbomen, is het perfect voor een ontspannende avondwandeling. Er is ook een golf proshop, evenals een driving range en paddle en tennis banen in de buurt van het centrale plein. Het complex zal een SPA en een fitnessruimte hebben voor het gebruik van de bewoners.

Het natuurlijke landschap is zacht glooiend met schaarse vegetatie, en deze zachte topografie maakt het gemakkelijk om te lopen. Het is de perfecte omgeving voor een plezierige golf ervaring. Een fantastische golfbaan die een verbluffende visuele ervaring en plezier gegarandeert, waar u jezelf op de proef stelt tussen gladde zandbunkers en begroeiing. Deze huizen in Altaona Golf en Country Village zijn perfect voor het omarmen van de mediterrane levensstijl. Vrolijke, zonnige huizen ontworpen met een levensstijl in het achterhoofd, een samensmelting van hedendaagse architectuur met de warmte en schoonheid van fijne materialen.

In villa Aqua vormt water het voornaamste element. De ruimte om te ontspannen, die de boventoon voert op de begane grond, is omringd door water dat als een waterval naar beneden stort. De ideale omgeving voor lange gesprekken en bijeenkomsten op zomeravonden, waar u het buitenleven op uitzoderlijke wijze voelt. De oovergang boven biedt toegang tot de slaapkamers op de eerste verdieping, deze kijken overal uit op het terras.

Deze villa biedt:

4 slaapkamers, 4 badkamers, 1 gastentoilet, airco, binnen- en buitenverlichting LED, vloerverwarming badkamers, witgoed van Bosch

Grote terrassen. Overdekt terras van 62,58 m2 en open terrassen van 94,56 m2

Privaat zwembad van minimum 40,40 m2 met buitendouche

Grondstuk van 1000 m2 tot 1224 m2