Exclusieve villa met zicht op golf op het magnifieke resort LAS COLINAS, Alicante

Exclusieve villa met zicht op golf op het magnifieke resort LAS COLINAS, Alicante

Pand ref: REAL 5815

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

150 + 150 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 795.000

Beschrijving

Gelegen op de tweede lijn aan 13de / 14de hole op de prestigieuze golfbaan Las Colinas Golf & Country Club vindt u deze prachtige villa met 3 slaapkamers. Deze villa biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers van meer dan 150 m2 en heeft een perceelgrootte van min. 1079m2. Grote terrassen met uitzicht op de golfbaan en andere voor de avondzon. Prachtig uitzicht en mooie afwerking.

Inbegrepen in de prijs zijn: alle witgoed (Siemens of Bosch), Smart Home System, elektrische rolluiken in slaapkamers, vloerverwarming in badkamers, zwembad, airconditioning (warm / koud) volledig geïnstalleerd met airzones, binnen- / buitenverlichting en garage / kelder van 150m2 om naar keuze ook te laten afwerken met extra slaapkamers en badkamers of eventueel garage.

Las Colinas Golf & Country Club Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een vallei van 330 hectare paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels komt u te weten waar Las Colinas Golf & Country Club voor staat. Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.