EXCLUSIEVE VILLA MET UITZICHT OP ZEE, CALPE, ALICANTE

EXCLUSIEVE VILLA MET UITZICHT OP ZEE, CALPE, ALICANTE

Pand ref: REAL 67229

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

321 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.145.000

Beschrijving

Een woning in een unieke enclave met prachtig uitzicht op de zee en de karakteristieke Peñón de Ifach nabij de stad Calpe. Het project is geselecteerd op locatie, oriëntatie en uitzicht op zee, waarbij elke woning binnen deze gemeenschap specifiek is ontworpen en aangepast aan het perceel met een exclusief ontwerp en een eigen karakter. Deze exclusieve villa is volledig geïntegreerd in de omgeving en ontworpen om te genieten van het zeezicht en het goedaardige mediterrane klimaat. Het complex heeft een eigen jachthaven en een van de beste restaurants van Calpe.

Deze woning is verdeeld over drie verdiepingen, waardoor het een praktische en functionele woning is. Op de begane grond is de entree met lift. Er is ook een garage voor twee auto’s, een berging en tevens een appartement met één slaapkamer, woonkamer-keuken en badkamer.

Op de begane grond is vanuit de entree toegang tot de hal, waar aan de voorzijde en aan de linkerzijde de ruimte voor dagelijks gebruik is gelegen. Hier vinden we de keuken volledig open naar de eetkamer en de woonkamer, vanwaar er directe toegang is tot het terras. Er is ook een barbecue-uitgang direct vanuit de keuken. Aan de rechterkant hebben we toegang tot het nachtgedeelte verdeeld in 2 slaapkamers. De hoofdkamer heeft een eigen badkamer en kleedkamer en de aangrenzende kamer heeft ook een eigen badkamer.

Op de tweede verdieping vinden we de hoofdkamer met een individuele badkamer, evenals een kleedkamer en een eigen terras met fantastisch uitzicht op de zee. Op het terras is het zwembad met een ontspanningsruimte om te genieten van de zon of een diner op de barbecue, evenals toegang tot de tuinen.