EXCLUSIEVE VILLA MET MODERN DESIGN, AGUILAS, MURCIA

EXCLUSIEVE VILLA MET MODERN DESIGN, AGUILAS, MURCIA

Pand ref: REAL 64894

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

203,27 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 371.900

Beschrijving

Deze residentie SEA BREEZE in Aguilas bestaat uit 21 exclusieve villa’s met 3 slaapkamers die modern design, kwaliteit en functionaliteit combineren. Een villa bestaant uit een grote woonkamer, een ingerichte keuken 3 slaapkamers, 2 badkamers en een kelder. De woning is gelegen op een onafhankelijk perceel met terras, tuin, zwembad en parkeerplaats.

De villa’s zijn gelegen in een exclusieve woonwijk die een aangename en rustige omgeving biedt. Met het strand slechts op enkele minuten vandaan en alle diensten en recreatiemogelijkheden te voet bereikbaar is dit een ware topligging. Supermarkten, restaurants, chiringuitos, fitnesscentra, duikinfrastructuur, … Alles is in de nabije omgeving aanwezig. Een unieke optie voor wie op zoek is naar een rustige omgeving zonder afstand te doen van dicht bij het strand, de zee en alle diensten en voorzieningen.

Águilas bevindt zich in de regio Murcia in het zuidelijkste puntje van de Costa Cálida, die zich toepasselijk vertaalt als ‘warme kust’. En deze naam maakt het gebied zeker waar: in Águilas woont u als een god in Spanje. Maak een lange wandeling over de prachtige boulevard en rust even uit op een van de gezellige terrassen. Of bewonder de indrukwekkende ruïnes en monumenten die de stad sieren. Of u nu een echte strandganger bent of juist meer een cultuurliefhebber: op deze stad raakt u nooit uitgekeken.

Slarium inbegrepen

Zeezicht vanop het terras 1ste verdiep en solarium