EXCLUSIEVE VILLA, EERSTE LIJN GOLF LA FINCA, ALGORFA

EXCLUSIEVE VILLA, EERSTE LIJN GOLF LA FINCA, ALGORFA

Pand ref: REAL 67036

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

128,3 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 660.000

Beschrijving

Deze exclusieve Villas EONIA zijn gelegen op de eerste golflijn, tegenover het 5-sterrenresort La Finca Golf, bestaat uit zeven onafhankelijke villa’s met een moderne stijl en mediterrane inspiratie. Ze hebben drie slaapkamers, twee badkamers met vloerverwarming. Op de begane grond, een volledig uitgeruste keuken, elektrische rolluiken, domoticasysteem en LED-verlichtingsdetails binnen en buiten. De woning wordt opgeleverd met voorgeïnstalleerde kanalen airconditioning (koud/warm). Een zeer ruime buitenruimte met een terras dat gedeeltelijk wordt overdekt door een pergola die u uitnodigt om te genieten van het uitzicht. De aangelegde tuin met irrigatiesysteem en het privézwembad (8×3) zijn eveneens inbegrepen. De grootte van de grondstukken variëren van 424 tot 562 m2. Er is ook mogelijkheid tot het bouwen van een onderkeldering.

Kenmerkend voor deze villa’s zijn hun eenvoud en functionaliteit. Deze villa’s onderscheiden zich door hun bevoorrechte enclave en hun combinatie van privacy en weidse uitzichten, waar eenvoud en pragmatisme comfort een absolute rust bieden aan hun bewoners.

Dit project is voornamelijk gericht op diegenen die willen genieten van een luxe woning in een bevoorrechte omgeving, weg van drukke gebieden, maar dicht bij de belangrijkste diensten.

Slechts 15 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar of Torrevieja en het bruisende leven van de stad. Tien minuten van de leuke dorpen zoals Benijofar en Rojales. Ongeveer 35 minuten van de luchthaven van Alicante en 50 minuten van Murcia Corvera.

Inbegrepen.
Keukentoestellen
Domotica
Vloerverwarming badkamers
Airco
Alarm systeem
Aangelegde mediterrane tuin met irrigatie
Privaat zwembad van 8 x 3m