Exclusieve moderne villa op een prachtig resort met eigen kristalhelder meer & recreatie, Murcia

Exclusieve moderne villa op een prachtig resort met eigen kristalhelder meer & recreatie, Murcia

Pand ref: REAL 10000

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

162 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 262.000

Beschrijving

De stijlvolle moderne villa’s ‘Lavanda Selection’ bieden u de keuze uit 3 & 2 slaapkamers + 2 badkamers.  Met de mogelijkheid tot een ruime kelder bij bepaalde villa’s. Lavanda-villa’s zijn ontworpen voor licht in z’n puurste vorm tot leven te laten komen en bevinden zich op een perceel tussen de twee straten op slechts een steenworp van het meer.

Op de begane grond is een mooie open woonkamer met moderne keuken, een slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping biedt twee mogelijke uitvoeren, met 2 of 3 slaapkamers, een aansluitend terras en badkamer. En niet te vergeten een heerlijk zonneterras op te relaxen.

De grote open kelder van 70 vierkante meter krijgt overdag natuurlijk licht via een slim dakraam dat dienst doet als tuinbank waardoor een lichtgordijn naar binnen kan stromen. Deze zeer nuttige ruimte kan worden gebruikt als kantoor, fitnessruimte, speelkamer , bioscoopkamer, opberger … De keuze is aan u. Iedere woning is ook voorzien van een parkeerplaats voorzien van een EV-oplaadpunt.

De villa’s liggen rondom een spectaculair centraal park, exclusief voor eigenaren. Het heeft meer dan 120.000 m2 vakkundig aangelegde terreinen, met verschillende sport- en recreatiegebieden die zijn ontworpen voor het hele gezin. Er zijn ongeveer 4.000 bomen, voornamelijk inheemse mediterrane soorten, geïrrigeerd door een hightech water inzamelsysteem dat hiervan een duurzame woonplek maakt. Het terrein wordt beschermd door een omheining, beveiliging via 24 uurs toegangscontrole en extra diensten die een oogje in het zeil houden. Dit omdat veiligheid gelijk staat aan gemoedsrust, of u nu thuis of onderweg bent.