Exclusieve luxe-villa met prachtige vergezichten over Benidorm en zijn kustlijn, Finestrat

Exclusieve luxe-villa met prachtige vergezichten over Benidorm en zijn kustlijn, Finestrat

Pand ref: REAL 5018

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

130 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 399.000

Beschrijving

Sunrise bay is een exclusief complex van 12 luxe-villa’s, gelegen op de flanken van Finestrat, een prachtige kustplaats die tegelijk bergachtig is. Het combineert de kosmopolitische aantrekkingskracht van haar gezellige en familievriendelijke strandbestemming “La Cala”, met de stilte van de 1410 meter hoge toppen van de “Puig Campana”. Het oude centrum van Finestrat ligt op 5 kilometer van het strand op een heuvel. Langs de helling lopen smalle straten van Moorse oorsprong via prachtige, witgekalkte en kleurrijke huizen.
Cala Finestrat is een zandstrand, omgeven door heuvels, met warm en helder water. Ondanks het feit dat het slechts 3 km ten zuiden van Benidorm ligt, is het veel minder druk, zodat men tijdens de dag kan genieten van het strand en ‘s avonds kan kiezen tussen de rustige nachten van Cala Finestrat of het bruisende leven van Benidorm met zijn vele bars en clubs.

Cala Finestrat is ook optimaal voor familietoerisme, en niet alleen omdat het strand met haar zachte helling erg veilig is voor kinderen, maar ook voor het brede scala aan recreatieve activiteiten voor de kleintjes. Het Terra Mitica themapark is gericht op de geschiedenis van de oude beschavingen en ligt op slechts 6 kilometer afstand. Vlakbij vindt u Aqualandia, een waterpark met geweldige glijbanen en het Mundomar marien park met dolfijnen, pinguïns en exotische dieren.

De luxueus afgewerkte villa’s beschikken over 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot het bekomen van 4 slaapkamers. Verder zijn er 3 badkamers, een open ingerichte keuken en moderne woonkamer. De villa ligt op een perceel van 400 m² en heeft een afgeschermde tuin met groot terras en panoramisch zwembad dat een geweldige kijk geeft op Benidorm en zijn kustlijn. Op de eerste verdieping is een prachtig zuidoost gelegen zonneterras. Ook is er een privé-garage voorzien en zijn de villa’s uitgerust met alarm en domotica-systemen, mechanische ventilatie en zijn gericht op comfort en welzijn van de hele familie. Het complex is gelegen naast 2 golfterreinen, het grootste winkelcentrum van de streek “La Marina” en slechts enkele minuten van de stranden van Benidorm. Woonoppervlakte: 130 m², perceel: 400 m².