Exclusieve Luxe Villa met prachtig uitzicht op zee, Altea, Costa Blanca Noord

Exclusieve Luxe Villa met prachtig uitzicht op zee, Altea, Costa Blanca Noord

Pand ref: REAL 8508

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

6 badkamers

1 Parkeerplaats

517 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.786.250

Beschrijving

Altea, omgeven door bergen en natuur, is ongetwijfeld een van de meest charmante dorpen aan de Costa Blanca. In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt deze luxueuze villa, een nieuw gebouwde minimalistische stijl, met de beste kwaliteit en een perfect ontwerp.

Deze villa is verdeeld in drie verdiepingen, de bovenverdieping heeft een garage voor twee auto’s en de inkomhal die ons verbindt met de rest van het huis. Op de middelste verdieping bevinden zich drie van de vier slaapkamers van dit huis, twee grote slaapkamers en twee extra slaapkamers. Een van de hoofdslaapkamers heeft de perfecte oriëntatie om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, heeft toegang tot een privéterras en heeft een en-suite badkamer en een kleedkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, ruime kasten en een gemeenschappelijk terras. Bovendien heb je ook toegang tot extra kasten in de gang.

De begane grond is verdeeld in twee zones, begrensd door de hal en de kern van de trap. Aan de ene kant hebben we de vierde slaapkamer met badkamer en suite, kleedkamer en toegang tot het hoofdterras met een veranda. De andere ruimte heeft een gastentoilet, een open keuken naar de eetkamer met een centraal eiland met een kookvuur en ontbijthoek, een eetkamer met toegang tot de veranda en een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, overspoeld door het licht van de Middellandse Zee en vooral gecommuniceerd met de buitenkant van het huis, met verschillende veranda’s, een gratis toilet buiten, een groot terras en een overloopzwembad om de zee geen moment uit het oog te verliezen. .

Deze villa is uitgerust met lift, beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, technische verlichting en tuingebieden.