EXCLUSIEVE LUXE VILLA GELEGEN IN HET CENTRUM, PINAR DE CAMPOVERDE, ALICANTE

EXCLUSIEVE LUXE VILLA GELEGEN IN HET CENTRUM, PINAR DE CAMPOVERDE, ALICANTE

Pand ref: REAL 72407

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

190,26 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 669.000

Beschrijving

Villas Esmeralda Luxe, exclusieve villa’s op kavels van 800 meter gelegen in het centrum van “Pinar de Campoverde” een stad gelegen op een beboste helling, 7 km van de stranden van de Costa Blanca met uitzicht op de Middellandse Zee en die alle diensten op loopafstand heeft. Pinar de Campoverde telt ongeveer 3.000 woningen, voornamelijk door Spaanse, Engelse, Duitse, Belgische en Nederlandse bewoners.

Ten oosten van Pinar de Campoverde ligt het beroemde natuurpark Río Seco, waar je kunt wandelen langs de (meestal droge!) rivierbedding, er is een spectaculaire kloof die door het water in de loop van duizenden jaren is uitgeslepen door het gele zandsteen. Pinar de Campoverde heeft een typisch mediterraan klimaat met gemiddeld bijna 3000 zonuren per jaar en een gemiddelde wintertemperatuur van ongeveer 20 graden.

Deze urbanisatie die bij de stad Pilar de la Horadada hoort, is het hele jaar door erg actief. Er is veel te doen, te zien en te beleven, en in tegenstelling tot andere plaatsen is het niet gesloten in de wintermaanden.

Pinar de Campoverde is een bloeiende gemeenschap met een grote Europese aanwezigheid, waar u talloze bars, restaurants, winkels en een medisch centrum vindt. Op zondag kunt u genieten van de charme van de lokale straatmarkt in het hart van het dorp. Op slechts 15 minuten rijden wacht het prachtige vier kilometer lange zandstrand, van El Mojon tot Mil Palmeras, met een schilderachtige baai bij Torre de la Horadada, compleet met een jachthaven voor de liefhebbers van de zee. Met de internationale luchthaven van Murcia op slechts 40 minuten rijden en de luchthaven van Alicante binnen het uur bereikbaar, is Pinar de Campoverde de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar luxe, comfort en natuurlijke schoonheid, zonder compromissen.