EXCLUSIEVE LUXE DESIGNVILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BEITACHELL

EXCLUSIEVE LUXE DESIGNVILLA MET ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BEITACHELL

Pand ref: REAL 69274

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

691 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 2.950.000

Beschrijving

Villa Veleta, een nieuwe iconische villa van de Residentiële Jazmines, met een hedendaags design volledig geïntegreerd in de exclusieve omgeving van de Residentiële Resort Cumbre del Sol, gebouwd op een perceel van 1.168m², met een prachtige zuidwestelijke oriëntatie, waardoor u kan genieten van adembenemende zonsondergangen.

Alles aan deze villa ademt kwaliteit en klasse, met een intelligent ontwerp dat een functionele verdeling biedt die het bevoorrechte uitzicht op de Middellandse Zee zo mogelijk nog optimaler maakt. Een huis met een veelheid aan plaatsen om te genieten van entertainment en het gezinsleven met zicht op zee, hoe de dag zich aanbiedt, verschillende kamers geassocieerd met verschillende momenten van de dag binnen het leven, woon-en eetkamer, keuken met centraal eiland met ontbijtruimte en een grote zomer veranda met barbecue, 4 kamers ontworpen om te genieten van een goed gesprek, voor het vieren van gebeurtenissen met uw dierbaren of gewoon ontspannen uitkijken over de zee.

De hoofdslaapkamer is ontworpen met comfort en ontspanning in het achterhoofd, een privégedeelte met een grote en-suite badkamer met bad en douche van waaruit je de zee kunt bewonderen, een grote dressing en met directe toegang tot een privéterras.

Villa Veleta is in ruimte voorzien van nog twee slaapkamers met aangrenzende badkamers, gastentoiletten, badkamer bij het zwembad, garage voor twee auto’s en een gastenappartement op de onderste verdieping met onafhankelijke toegang. Dit appartement is uitgerust met een keuken, woonkamer, slaapkamer met grote ingebouwde kast, complete badkamer en privéterras.

Residencial Jazmines ligt in een van de meest exclusieve gebieden van het Cumbre del Sol Residential Resort, een paradijs met uitzicht op de Middellandse Zee. Een uniek en harmonieus architectonisch geheel, waarin de villa’s zijn ontworpen om te genieten van de prachtige enclave waarin ze liggen, waar de zee en de natuur altijd aanwezig zijn. Exclusieve designvilla’s met eigentijdse architectuur en zuid-zuidwestelijke oriëntatie. Een ideaal gebied voor wie een unieke villa wil verwerven, met een exclusief ontwerp, met de hoogste kwaliteitsnormen, in een woonwijk waar privacy heerst, met een infrastructuur en landschapsarchitectuur op de hoogte van de villa’s die er staan.

Met een benijdenswaardige locatie, naast baaien en spectaculaire stranden, omgeven door natuur, met een uniek gastronomisch en recreatief aanbod, goed verbonden met twee internationale luchthavens op minder dan 100 km afstand, en strategisch gelegen tussen Alicante en Valencia stad, een paradijs aan de Costa Blanca Noord.

Cumbre del Sol is een residentiële wijk aan de oostkust van Spanje, meer bepaald in de provincie Alicante, binnen de gemeente Benitachell. Het ligt aan de prachtige Costa Blanca, bekend om zijn prachtige mediterrane landschappen en kustlijn.

Cumbre del Sol staat bekend om zijn verhoogde ligging, die een adembenemend uitzicht biedt op de zee en het omliggende platteland. Het gebied wordt gekenmerkt door pittoreske kliffen, verborgen baaien en kristalhelder water. Het is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustig en schilderachtig toevluchtsoord.

Naast de natuurlijke schoonheid beschikt Cumbre del Sol over een reeks woonprojecten, waaronder villa’s, appartementen en herenhuizen. Veel van deze woningen zijn ontworpen om te profiteren van het panoramische uitzicht en bieden bewoners een luxe en comfortabele levensstijl.

Het gebied beschikt ook over een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, supermarkten en recreatiefaciliteiten zoals sportvelden en zwembaden. Daarnaast zijn er wandelpaden en schilderachtige uitkijkpunten die liefhebbers van het buitenleven kunnen verkennen.