EXCLUSIEVE IBIZA STIJL VILLA, POLOP, ALICANTE

EXCLUSIEVE IBIZA STIJL VILLA, POLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 61997

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

175 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 555.000

Beschrijving

Dit exclusieve huis in Ibiza-stijl is gelegen op een bevoorrecht perceel aan de rand van een agrarisch gebied. Het huis is 45 graden georienteerd ten opzichte van het perceel, wat zorgt voor maximale blootstelling aan natuurlijk licht op het grote terras en het zwembad.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de keuken heeft een prachtig centraal eiland, in de woonkamer is er een ingebouwd schuifraam dat na het openen in de muur wordt verborgen, waardoor er een naadloze overgang ontstaat tussen binnen & buiten leefruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer heeft inloopkasten en een ensuite badkamer.
Alle kamers zijn geïntegreerd in het landschapsproject, want inhoudt dat u overal geniet van een uitzicht over de natuur.

De woning heeft een externe bijkeuken/wasserij in een van de hoeken van het perceel. Tevens beschikt het over een berging in de onderbouw en een grote buitenparkeerplaats op straatniveau. Bovenop de woning is een solarium voorzien dat makkelijk te bereiken is via een gemetselde trap bedekt met traditionele blauwe tegels.

Het hoofdterras bij het zwembad en ook het huis zelf, stijgen ongeveer 1,60 meter vanaf het straatniveau. Het is zo ontworpen dat er geen visuele barrières zoals muren of balustrades zijn voor het uitzicht rondomrond. De omgevingsbeplanting zorgt ervoor dat u geniet van voldoende privacy zowel binnen als buiten de woning.

De mooie zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Punta Prima bevinden zich slechts op enkele kilometers. Ook de grootsteden Alicante, Torrevieja, Cartagena en Murcia zijn vlot met de auto te bereiken en er kan gevlogen worden op de zowel de luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia want bevinden zich op slechts 30 kmDe mooie zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Punta Prima bevinden zich slechts op enkele kilometers. Ook de grootsteden Alicante, Torrevieja, Cartagena en Murcia zijn vlot met de auto te bereiken en er kan gevlogen worden op de zowel de luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia want bevinden zich op slechts 30 km.