Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

175 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit exclusieve huis in Ibiza-stijl is gelegen op een bevoorrecht perceel aan de rand van een agrarisch gebied. Het huis is 45 graden georienteerd ten opzichte van het perceel, wat zorgt voor maximale blootstelling aan natuurlijk licht op het grote terras en het zwembad.

De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de keuken heeft een prachtig centraal eiland, in de woonkamer is er een ingebouwd schuifraam dat na het openen in de muur wordt verborgen, waardoor er een naadloze overgang ontstaat tussen binnen & buiten leefruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer heeft inloopkasten en een ensuite badkamer.
Alle kamers zijn geïntegreerd in het landschapsproject, want inhoudt dat u overal geniet van een uitzicht over de natuur.

De woning heeft een externe bijkeuken/wasserij in een van de hoeken van het perceel. Tevens beschikt het over een berging in de onderbouw en een grote buitenparkeerplaats op straatniveau. Bovenop de woning is een solarium voorzien dat makkelijk te bereiken is via een gemetselde trap bedekt met traditionele blauwe tegels.

Het hoofdterras bij het zwembad en ook het huis zelf, stijgen ongeveer 1,60 meter vanaf het straatniveau. Het is zo ontworpen dat er geen visuele barrières zoals muren of balustrades zijn voor het uitzicht rondomrond. De omgevingsbeplanting zorgt ervoor dat u geniet van voldoende privacy zowel binnen als buiten de woning.

De mooie zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Punta Prima bevinden zich slechts op enkele kilometers. Ook de grootsteden Alicante, Torrevieja, Cartagena en Murcia zijn vlot met de auto te bereiken en er kan gevlogen worden op de zowel de luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia want bevinden zich op slechts 30 kmDe mooie zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Punta Prima bevinden zich slechts op enkele kilometers. Ook de grootsteden Alicante, Torrevieja, Cartagena en Murcia zijn vlot met de auto te bereiken en er kan gevlogen worden op de zowel de luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia want bevinden zich op slechts 30 km.

 

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen