EXCLUSIEVE DESIGNVILLA MET PRACHTIG ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

EXCLUSIEVE DESIGNVILLA MET PRACHTIG ZEEZICHT, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61788

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

497 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.299.000

Beschrijving

Exclusieve woning in een sprookjesachtige omgeving in Residential Resort Cumbre del Sol, een hedendaagse meesterwerk met fantastische uitzichten op zee. Villa Secret is een combinatie van comfort en design, met een vormgeving en een distributie voor degenen die op zoek zijn naar een comfortabele woning met zicht over de zee, zonder af te hoeven zien van een fraai ontwerp.

De villa is voorzien van drie slaapkamers, plus een open ruimte op de benedenverdieping waar desgewenst een vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Eén volledige vleugel van de woning is voorbehouden voor de master bedroom, die over een ensuite badkamer, een ruime kleedkamer en een terras met directe toegang beschikt. De centraal gelegen eet-zitkamer van deze woning is rechtstreeks verbonden met de veranda en het terras bij het zwembad. In de keuken, die door middel van een ontbijtbarmet de zitkamerverbonden is, heeft u eveneens een prachtig uitzicht over zee.

Tot slot beschikt Villa Secret over een barbecue met een grote veranda waar u het hele jaar door kunt genieten, een parkeergarage en een opslagkamer. Uw nieuwe woning aan de Costa Blanca heet Villa Secret: kom deze ontdekken in Residential Resort Cumbre del Sol met Casa Real.