EXCLUSIEVE DESIGNVILLA, LA ZENIA BEACH, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

EXCLUSIEVE DESIGNVILLA, LA ZENIA BEACH, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 66568

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3,5 badkamers

2 Parkeerplaatsen

300 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.150.000

Beschrijving

Prachtige spectaculaire moderne villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers, gelegen op een privaat perceel van 590 m2. Het huist bestaat uit 3 niveaus, de kelder heeft een oppervlakte van 105 m2 en deze is volledig naar wens in te vullen, het solarium op het ‘dak’ is voorzien van een verstevigde structuur en pre-installatie van voorzieningen om het plaatsen van een optionele jacuzzi mogelijk te maken.

Op de begane grond heeft het huis naast een inkom en een gastentoilet, een eerste ruime slaapkamer met een complete badkamer en dressing, alsook uiteraard een ruime eetkamer met open keuken voorzien van een uitzicht op het terras. Maar laat u vooral betoveren door een stukje architecturaal design binnenin de woonkamer. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers met volledig ingerichte badkamers en ingebouwde kasten.

Alle noodzakelijke dagelijkse diensten zijn op loopafstand, en de lokale golfbanen liggen op slechts enkele minuten afstand. Ideaal gelegen dicht bij het strand en het stadscentrum. De luchthaven van Murcia ligt op 40 minuten en Alicante ligt op minder dan een uur rijden.