EXCLUSIEF RUIM DESIGN APPARTEMENT, BENIDORM, ALICANTE

Costa Blanca Noord

1.288.000

REAL 65995

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement, Luxewoning

Slaapkamers

4

Badkamers

3

Woonoppervlakte

150 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Uniek nieuwbouw project bestaan uit torens die u de impressie geven van twee zeilboten die de Middellandse Zee oversteken en de bevoorrechte omgeving van het Poniente strand van Benidorm, een droom die uitkomt... U kan binnen dit complex kiezen uit een breed scala aan appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, met een parkeerplaats en grote terrassen van waaruit u het unieke gevoel van thuiskomen zult evenaren.

Bovendien omvat het project prachtige gemeenschappelijke ruimtes bestaande uit verwarmde zwembaden voor volwassenen en kinderen, jacuzzi's, een chill & relax ruimte, een uitgeruste panoramische fitnessruimte, een multisportterrein, groene zones ...

Alle appartementen worden geleverd met een parkeerplaats en berging in de kelder inbegrepen in de prijs, en de parkeerplaatsen zullen voorgeïnstalleerd zijn voor elektrische wagens. Het resort is gelegen in een bevoorrechte omgeving op slechts 1 km van het Poniente strand, met uitstekende verbindingen naar andere dorpen rondom rond.

Benidorm wordt beschouwd als het centrum van plezier aan de zuidelijke Costa Blanca; het heeft een van de hoogste wolkenkrabbers van Europa en is ook beroemd om zijn prachtige stranden, waaronder Poniente dat meer dan 3,1 km lang en 105 m breed is. Genesteld onder de bergen heeft Benidorm een mild en zonnig klimaat.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen