EXCEPTIONELE DESIGN VILLA MET PANORAMISCH UITZICHT OVER GOLF, LAS COLINAS

Costa Blanca Zuid

1.460.000

REAL 10468

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

241,85 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

LAS COLINAS GOLF & COUNTRY CLUB: Een andere wereld om te wonen! Kom genieten in alle luxe en rust van dit unieke en exclusieve golfresort aan de Costa Blanca. Las Colinas kan rekenen op een geprivilegieerde inplanting door zijn nabijheid van de kust in een vallei tussen heuvels ten zuiden van Alicante. Dit golfresort won verscheidene internationale prijzen als beste Golf Resort van Spanje en Lider Villa Resort van Europa en Spanje. Las Colinas blinkt uit door de privacy die alle woningen genieten door de uitzonderlijke mooie natuurlijke omgeving en de manier van integratie van alle woningen in deze prachtige natuur! Dit resort beschikt over diverse sportmogelijkheden buiten golf, een private Beach Club op 1ste lijn met zwembad, restaurant en café.

VILLA BELLA VISTA bevindt zich op een unieke plaats in het domein van LAS COLINAS waardoor het geniet van uitzichten over  de Mediterrane bossen, het meer en de golf. Deze mooie, elegante villa met enorme terrassen, solarium, infinity pool met 3 en suite slaapkamers met privaat badkamer zijn pure luxe! Hoogwaardige materialen in afwerkingen en bouw, domotica. Een andere wereld van ontwerpen , deze villa is ontworpen in een exclusief design en met uitzonderlijke kwaliteiten om te genieten van zowel het buitenleven als het binnen leven. Er  is  een  perfecte  combinatie  tussen  het  ontwerp  en  de  functionaliteit. Het ontwerp  werd  nauwgezet bestudeerd en de materialen, kleuren en texturen werden optimaal gecombineerd om het licht volledig tot uiting te brengen. Het interieur loopt via de ruime woonkamer ononderbroken door naar de ruime buitenterrassen waardoor als het ware één geheel wordt gevormd. Het design zorgt voor harmonie en welzijn, aangezien het belangrijkste van een woning de mensen zijn die erin wonen.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen