ENERGIEZUINIGE VILLA MET PRIVEZWEMBAD, ALTOS DE POLOP, ALICANTE

ENERGIEZUINIGE VILLA MET PRIVEZWEMBAD, ALTOS DE POLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 60307

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

97 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 313.500

Beschrijving

Dit nieuwe project Don Benito – Altos Polop is gelegen in de rustige woonwijk La Alberca van Polop, een landschappelijke enclave tussen de Middellandse Zee en de bergen. Vlakbij vinden we allerlei diensten zoals winkels, restaurants, apotheek, supermarkt, ziekenhuis, sportclub … Het idyllische strand van Albir bevindt zich slechts op 15 minuten net als de levendige promenade van Benidorm.

Deze vrijstaande villa’s hebben op de begane grond een parkeerplaats en buitenterras, grote woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer en 1 badkamer.  De eerste verdieping is onderverdeeld in 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers en-suite en een terras.
Bovenaan vinden we een groot solarium met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de zee en de bergen, waar u kunt genieten van ons meest waardevolle bezit: de stralende zon die ons het grootste deel van het jaar vergezelt. De kwaliteiten en standaardafwerkingen van dit project zijn uitstekend: alle huizen zijn voorzien van geautomatiseerde zonnewering, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van airconditioning, zonnepanelen voor warm water en elektriciteit … Het verbaast u allicht niet dat deze villa’s dan ook over een energie A certificaat beschikken! In het privézwembad geniet u van een verfrissende duik op elk moment van de dag!