ENERGIEZUINE LUXE APPARTEMENTEN MET MOOIE UITZICHTEN, JAVEA

ENERGIEZUINE LUXE APPARTEMENTEN MET MOOIE UITZICHTEN, JAVEA

Pand ref: REAL 9712

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

76,71 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 262.000

Beschrijving

Jávea is gekend als een paradijs van strandbaaien en fantastische uitzichten vanaf de kliffen over de helderblauwe zee. De stad ligt in een brede baai tussen de rotsige kapen Cap San Antoni en Cap de La Nao, elk met hun eigen vuurtoren. Het heeft een mooie oude binnenstad, authentieke haven, een lang zandstrand, kleine baaitjes, mooie bergen, natuur en hippe strandtentjes. Deze nieuwbouw appartementen zijn gelegen in een gemeente die zich inzet voor de kwaliteit van het leven. Jávea is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl zonder afstand te doen van het gemak van het hebben van alle nodige diensten gewoon bij u om de hoek.

Deze nieuwe woningen zijn uitgerust met een aerothermisch systeem. Deze schone technologie haalt energie uit de lucht en brengt dit over naar het water met behulp van een waterpomp, waardoor het de nodige temperatuur genereert om het water te verwarmen. Samen met het aerothermische systeem, zullen deze nieuwbouwappartementen ook uitgerust worden met dubbele beglazing om uw thermisch en akoestisch comfort te verbeteren, wat ook bijdraagt aan het verminderen van uw energieverbruik, waardoor uw maandelijks wel enkele euro’s kan besparen.

Binnen dit complex hebt u de keuze uit nieuwbouwwoningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, waaronder een keuze uit woningen met een tuin voor eigen gebruik op de begane grond, hoger gelegen flats, penthouse en duplex-appartementen met grote terrassen, allemaal inclusief een parkeerplek in de garage en berging.