ENERGIEZUINIG APPARTEMENT AAN HET PRACHTIGE GUARDAMAR DEL SEGURA, ALICANTE

ENERGIEZUINIG APPARTEMENT AAN HET PRACHTIGE GUARDAMAR DEL SEGURA, ALICANTE

Pand ref: REAL 63378

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

81,89 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 244.900

Beschrijving

Deze uitzonderlijke residentie baadt in een oase van rust en kalmte tegenover het natuurreservaat van Las Dunas, zeer dicht bij de Middellandse Zee. Een modern wooncomplex van 11 verdiepingen met 20 appartementswoningen en een penthouse, een zwembad, prachtige tuinen en een direct uitzicht op het park en de zee.

Deze milieuvriendelijke appartementen bieden een prachtig landschap om de natuur te ervaren en te genieten van de Middellandse Zee. Maak een ontspannen wandeling, fiets en sport in een rustig park of ga zwemmen op het mooiste Europese strand.

Gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige oplossingen om de onderhoudskosten te maximaliseren. Zo maakt men gebruik van energiezuinige liften, privé parkeerplaatsen voorzien van opladers voor elektrische auto’s en fietsen, alle woningappartementen hebben een aparte bijkeuken, tuinen met inheemse plantensoorten en irrigatiesysteem en gemeenschappelijk zwembad.

Vlakbij de grote toeristensteden Elche, Torrevieja en Allicante ligt het veel rustigere stadje Guardamar del Segura. De stad is nog vrij onbekend bij toeristen maar behoort tot een van de mooiste aan de Costa Blanca. Dit komt door de prachtige omgeving waarin de stad ligt, het gebrek aan hoogbouw, de spectaculaire stranden, de mooie parken en het enorme middeleeuwse kasteel midden in de stad. Binnen de stadsgrenzen van Guardamar del Segura liggen de drukkere stadstranden. Het Playa Centro dat midden in de stad ligt is van alle luxe voorzien en is bekroond met een blauwe vlag. Langs dit strand loopt een lange boulevard en het centrum ligt op maar een kleine 5 minuten lopen. Langs de 4km aan stranden van Guardamar del Segura loopt een uitgestrekte boulevard waar je heerlijk uit eten kan gaan of de leukste dingen kan kopen. De boulevard van Guardamar word prachtig versierd door de vele palmbomen en de mooie lichtjes die s’avonds gaan schijnen. Maar pas echt leuk is de markt die er elke week komt te staan. Hier kun je op zondag en woensdag goedkope kleding, lokaal eten, de gekste souvenirs en verse vis uit de haven kopen.

Deze appartementen starten vanaf:
Gelijkvloers appartement vanaf 272 900 euro.
Appartement op 1ste verdiep vanaf 244 900 euro.
Appartement op 2de verdiep vanaf 250 900 euro.
Appartement op 3de verdiep vanaf 255 900 euro.
Appartement op 4de verdiep vanaf 261 900 euro.
Appartement op 5de verdiep vanaf 272 900 euro.
Appartement op 6de verdiep vanaf 282 900 euro.
Appartement op 7de verdiep vanaf 288 900 euro.
Appartement op 8ste verdiep vanaf 293 900 euro.
Appartement op 9de verdiep vanaf 304 950 euro.