ENERGIEZUINE LUXE APPARTEMENTEN MET MOOIE UITZICHTEN, JAVEA

Costa Blanca Noord

262.000

REAL 9712

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Woonoppervlakte

76,71 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Jávea is gekend als een paradijs van strandbaaien en fantastische uitzichten vanaf de kliffen over de helderblauwe zee. De stad ligt in een brede baai tussen de rotsige kapen Cap San Antoni en Cap de La Nao, elk met hun eigen vuurtoren. Het heeft een mooie oude binnenstad, authentieke haven, een lang zandstrand, kleine baaitjes, mooie bergen, natuur en hippe strandtentjes. Deze nieuwbouw appartementen zijn gelegen in een gemeente die zich inzet voor de kwaliteit van het leven. Jávea is de perfecte bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen levensstijl zonder afstand te doen van het gemak van het hebben van alle nodige diensten gewoon bij u om de hoek.

Deze nieuwe woningen zijn uitgerust met een aerothermisch systeem. Deze schone technologie haalt energie uit de lucht en brengt dit over naar het water met behulp van een waterpomp, waardoor het de nodige temperatuur genereert om het water te verwarmen. Samen met het aerothermische systeem, zullen deze nieuwbouwappartementen ook uitgerust worden met dubbele beglazing om uw thermisch en akoestisch comfort te verbeteren, wat ook bijdraagt aan het verminderen van uw energieverbruik, waardoor uw maandelijks wel enkele euro's kan besparen.

Binnen dit complex hebt u de keuze uit nieuwbouwwoningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers, waaronder een keuze uit woningen met een tuin voor eigen gebruik op de begane grond, hoger gelegen flats, penthouse en duplex-appartementen met grote terrassen, allemaal inclusief een parkeerplek in de garage en berging.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen