ELEGANTE VRIJSTANDE LAAGBOUW VILLA, ALTAONA GOLF, MURCIA

ELEGANTE VRIJSTANDE LAAGBOUW VILLA, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 59916

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

100,37 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 329.900

Beschrijving

Deze Montemar Villas liggen aan de voet van het natuurgebied Carrascoy met een spectaculair uitzicht tot aan de kust. Het is een prachtig nieuw project met een reeks vrijstaande villa’s, allemaal met een eigen privézwembad en off-road parkeerplaats op het eerste level. De totale oppervlakte van het perceel bedraagt zo’n 300 m2, en is volledig afgesloten voor eigen veiligheid en privacy. Op de verschillende terrassen is het werkelijk op elk uur van de dag genieten van het zuiderse leven in Spanje.

Deze woningen zijn allen gebouw op begane grond en hebben verschillende indelingsopties naargelang eigen voorkeur. Elke villa is zuid georiënteerd en is voorzien van zonwerend glas om de woning ook in de zomer heerlijk fris te houden. Daarnaast geniet u alvast van enkele extra’s zo zijn deze villa’s voorzien van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers, ingebouwde kasten in de slaapkamers, led-verlichting en privézwembad.

Altaona werd gekozen voor zijn perfecte locatie, op slechts 12 minuten van het centrum van de charmante stad Murcia, een gastvrije stad, met veel ruimte om door de zonnige straten te slenteren. Een stad die buiten leeft, op de vele terrassen van haar straten en pleinen. Op 15 minuten van de bruisende kust van Costa Calida, El Mar Menor en vlakbij de luchthaven van Corvera. Op slechts 5 à 10 minuten van dit project af bevinden zich leuke restaurantjes, de supermarkt, ziekenhuis, school, … Kortom alles is kortbij beschikbaar als je niet in de hoofdstad wil vertoeven.