ELEGANTE VILLA IN IBIZA STIJL, MORAIRA, ALICANTE

Costa Blanca Noord

1.500.000

REAL 67295

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

4

Woonoppervlakte

305,80 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

3

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Moraira Natura is een nieuw luxe wooncomplex aan de Costa Blanca, gelegen in een van de meest gewilde gebieden van de kustplaats Moraira, op slechts 2,5 km van de stranden, de oude stad Moraira, de vissershaven en de jachtclub.

De elegantie en de warme tijdloze stijl van de 6 villa's die deel uitmaken van dit exclusieve wooncomplex zijn het kenmerk dat ziel geeft aan deze ontwikkeling vol privacy in een omgeving gevuld met de aroma's van de natuur, en die versmelten met de meest mediterrane architectonische essentie! De woningen zijn gebouwd met materialen van uitstekende kwaliteit die een verfijnde Ibiza stijl versterken, en zijn verdeeld over 2 verdiepingen met een relaxed open ontwerp om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht door het interieur subtiel te verbinden met het exterieur.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen