ELEGANTE L-VORMIGE VILLA IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, MAR MENOR, SAN JAVIER

ELEGANTE L-VORMIGE VILLA IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, MAR MENOR, SAN JAVIER

Pand ref: REAL 67877

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

110 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 529.900

Beschrijving

Prachtige gelijksvloerse L-vormige villa te koop! Deze elegante woning biedt een ruim en open ontwerp, met overvloedig daglicht en hoogwaardige afwerkingen. Met een goed doordachte plattegrond, omvat het huis royale woonruimtes, moderne keukenfaciliteiten en comfortabele slaapkamers.

De villa beschikt over grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de aangelegde tuin. De L-vormige opstelling zorgt voor een natuurlijke stroom tussen binnen- en buitenruimtes, ideaal voor gezellige bijeenkomsten en ontspanning. Geniet van de privacy van de achtertuin, compleet met een terras en groen gazon.

De woning is gelegen in een rustige en gewilde buurt, dicht bij voorzieningen en vervoersmogelijkheden. Met zijn moderne architectuur en hoogwaardige voorzieningen is deze villa een perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfortabel en stijlvol wonen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Dit voorbeeld wordt gebouwd op een grondstuk van 325 m2

Gelegen in San Javier op wandelafstand van alle mogelijke services.

Voorheen was San Javier een oud vissersdorp met meer dan 4 kilometers aan stranden, goudgele stranden. Door de ligging aan de Middellandse Zee en het binnenmeer van de Mar Menor, is San Javier een plaats om gans het jaar door te genieten van zon, zee en watersporten. Langs deze binnenzee loopt een mooie promenade, te voet of met de fiets kan je zo naar de volgende stranddorpen wandelen of fietsen. Vlakbij San Javier ligt een andere populaire vakantiebestemming namelijk Santiago de Ribera of een eindje verder Lo Pagan.