ELEGANT APPARTEMENT MET CENTRALE LIGGING, PILAR DE LA HORADA, ALICANTE

ELEGANT APPARTEMENT MET CENTRALE LIGGING, PILAR DE LA HORADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 69937

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75,55 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 210.000

Beschrijving

Deze nieuwe fase binnen residentie Villamar bestaat uit verschillende appartementen zoals gelijkvloers, op verdiep of penthouses. Alle appartementen beschikken over een ruim terras. De appartementen (penthouses) op de bovenste verdieping genieten daarboven ook nog van een privé solarium. De appartementen op de benedenverdieping zijn ineens voorzien van een aangelegde tuin. Verder beschikken de appartementen over binnen- en buitenverlichting, volledig afgewerkte badkamers, volledig afgewerkte keuken met alle keukentoestellen en een gemeenschappelijk zwembad.

Villamar is een woonwijk of urbanisatie in de gemeente Pilar de la Horadada. Pilar de la Horadada is een stad en gemeente in het zuiden van de Costa Blanca, tegen de grens met de regio Murcia. Het staat bekend om zijn kustgebieden, stranden en natuurlijke schoonheid.

Villamar is waarschijnlijk een van de vele urbanisaties in Pilar de la Horadada, met woningen zoals villa’s, appartementen en herenhuizen. Dit gebied is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen die op zoek zijn naar een levensstijl aan de kust in Spanje. Pilar de la Horadada zelf biedt voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorg, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen of te bezoeken.

Pilar de la Horadada biedt een scala aan voorzieningen en diensten voor bewoners en bezoekers, waaronder winkels, restaurants, bars, supermarkten, scholen en gezondheidszorg. Het heeft ook goede verbindingen over de weg, met gemakkelijke toegang tot grote steden zoals Alicante en Murcia, en tot nabijgelegen luchthavens.

Naast de charme van de kust heeft Pilar de la Horadada historische en culturele bezienswaardigheden, waaronder kerken, pleinen en archeologische vindplaatsen. De nabijgelegen Mar Menor, een zoutwaterlagune aan de kust in de regio Murcia, is ook een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. Over het geheel genomen is Pilar de la Horadada een aantrekkelijke locatie voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl aan zee, met een mix van moderne voorzieningen en traditionele Spaanse charme.