ELEGANT APPARTEMENT, CIUDAD QUESADA, ROJALES, ALICANTE

ELEGANT APPARTEMENT, CIUDAD QUESADA, ROJALES, ALICANTE

Pand ref: REAL 68585

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

106,4 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 423.500

Beschrijving

Welkom bij Marella Garden, een nieuw privéproject van appartementen in Ciudad Quesada, dat moderne elegantie combineert met functionaliteit. Ontdek ons Marella modelappartement. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers zorgen deze ruimtes voor een meer functionele levensstijl. De ruime woon-eetkamer met open keuken biedt een gezellige en eigentijdse sfeer om te genieten van gedenkwaardige momenten met familie en vrienden.

Ons model-appartement heeft een privétuin op de begane grond of een solarium op de bovenste verdieping, zodat je een buitenruimte hebt om te ontspannen en van je privacy te genieten. Bovendien heeft elke flat een parkeerplaats, zodat de bewoners kunnen genieten van gemak en veiligheid. Dompel jezelf onder in de sereniteit van het prachtige zwembad, het middelpunt van de goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes. Deze oase nodigt je uit om te ontspannen en sociale contacten te leggen in een rustige en harmonieuze omgeving.

De strategische ligging van Marella Garden brengt je dicht bij alle essentiële voorzieningen in Ciudad Quesada. Supermarkten, restaurants, het gezondheidscentrum en vrijetijdsdiensten liggen op slechts een paar minuten afstand, waardoor je dagelijkse leven gemakkelijker wordt. Je kunt genieten van de beste stranden op slechts 10 minuten afstand. Zeer dicht bij steden als Alicante en Torrevieja en op 35 minuten van het vliegveld van Alicante.

Ciudad Quesada is een populaire woonwijk in de gemeente Rojales, in de provincie Alicante, Spanje. Het ligt aan de Costa Blanca, een regio die bekend staat om zijn prachtige mediterrane kustlijn en aangename klimaat. Ciudad Quesada is een relatief moderne ontwikkeling die is uitgegroeid tot een geliefde bestemming voor zowel expats als Spaanse inwoners.

De belangrijkste kenmerken van Ciudad Quesada zijn:
Golfbanen: Het gebied staat bekend om zijn golfbanen, met La Marquesa Golf als een van de prominente golfbanen. Golfliefhebbers kiezen vaak voor Ciudad Quesada vanwege de nabijheid van deze faciliteiten.
Voorzieningen: Ciudad Quesada biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, supermarkten, restaurants, bars en andere diensten, waardoor het een handige plek is om te wonen.
Meren en natuurparken: Het nabijgelegen natuurpark La Mata en de zoutmeren van Torrevieja dragen bij aan de natuurlijke schoonheid van de omgeving en bieden mogelijkheden voor buitenactiviteiten.
Expatgemeenschap: Vanwege de aantrekkelijke locatie en voorzieningen heeft Ciudad Quesada een aanzienlijke expatgemeenschap, met veel mensen uit verschillende Europese landen die ervoor kiezen om er permanent of als tweede huiseigenaar te wonen.
Nabijheid van de kust: De Middellandse Zee is gemakkelijk bereikbaar vanuit Ciudad Quesada, zodat bewoners kunnen genieten van de stranden langs de Costa Blanca.