EIGENTIJDSE VILLA MET PRIVAAT ZWEMBAD, SUCINA, MURCIA

EIGENTIJDSE VILLA MET PRIVAAT ZWEMBAD, SUCINA, MURCIA

Pand ref: REAL 67818

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

107 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 329.900

Beschrijving

Deze villa in eigentijdse stijl, met een puur en elegant ontwerp, laat het mediterrane licht het hele interieur binnendringen. Met open dagruimtes zoals de keuken die samenkomt met de woonkamer en de onbegrensde doorloop richting het terras vormen als het ware één ruimte die overloopt van natuurlijk licht.

Deze villa heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een buitentoilet. De hoofdslaapkamer is zeer lichtrijk met een ensuite badkamer, eigen dressing en directe toegang tot het hoofdterras van het huis, waar het zwembad zich bevindt. Aan de andere zijde van het huis bevinden zich de 2 andere slaapkamers met hun bijhorende badkamer.

Het ongelooflijke solarium bovenaan het huis maakt het uniek en ideaal om het hele jaar door van de zon te genieten. Een goednieuw project, stijlvol en gebouwd met kwaliteiten op het hoogtepunt van zijn ontwerp, dat ons een unieke kans geeft op een uitstekende levenskwaliteit.

De Spaanse stad Sucina ligt op slechts 3 minuten rijden en biedt een goede keuze aan bars en restaurants met goede lokale gerechten en wijnen, samen met twee supermarkten, slagers, apotheek, artsen, ijzerhandelaren en bakkers… . Dit gebied heeft meer dan 200 km aan zandstranden die zich uitstrekken van het warme kristalheldere water van de Mar Menor en de mediterrane stranden van de La Manga Strip, over de steile kliffen en baaien van het Calblanque Natuurpark tot aan de prachtige baaien van de mediterrane badplaats Aguilas, de Costa Calida (warme kust) heeft een rijkdom aan stranden. Rijtijden naar luchthavens: Murcia 30 minuten, Alicante 1 uur.