EIGENTIJDS APPARTEMENT MET GOLFZICHT, MUTXAMEL, ALICANTE

EIGENTIJDS APPARTEMENT MET GOLFZICHT, MUTXAMEL, ALICANTE

Pand ref: REAL 71602

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

74,56 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 350.000

Beschrijving

Bonalba Green is een indrukwekkend nieuw woonproject in het Bonalba Golf-gebied van Alicante, gelegen in de gemeente Mutxamel. Het project omvat zowel appartementen als eengezinswoningen en combineert luxe met ecologische duurzaamheid. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van Bonalba Green:

Bonalba Green bestaat uit 121 appartementen en 87 eengezinswoningen. De appartementen hebben twee slaapkamers en bieden ruime woonruimtes, moderne keukens en grote terrassen met uitzicht op de zee en de golfbaan. De eengezinswoningen bieden meer ruimte en privacy, wat ze ideaal maakt voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een grotere woning.

Het project legt de nadruk op duurzaamheid en energie-efficiëntie, wat betekent dat het gebruikmaakt van materialen en technologieën die zowel milieuvriendelijk als energiezuinig zijn. Dit draagt bij aan lagere energiekosten voor de bewoners en een lagere milieu-impact.

Bonalba Green biedt een scala aan moderne voorzieningen om het leven comfortabel en aangenaam te maken. Bewoners kunnen gebruikmaken van het grote zwembad, speeltuinen voor kinderen, en een fitnesscentrum. Deze voorzieningen bevorderen een actieve en gezonde levensstijl en zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden.

De locatie in het Bonalba Golf-gebied van Alicante is aantrekkelijk voor golfliefhebbers, terwijl de nabijheid van het strand en de zee het ook ideaal maakt voor strandliefhebbers. Mutxamel, waar Bonalba Green zich bevindt, is een rustige en schilderachtige gemeente die zowel rust als gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen biedt.

Het project is goed verbonden met de snelwegen en andere belangrijke transportroutes, waardoor het gemakkelijk is om naar nabijgelegen steden zoals Alicante, Elche en Benidorm te reizen. De nabijheid van de luchthaven van Alicante maakt het ook handig voor internationale reizen.