EERSTELIJNS APPARTEMENT OP PRESTIGIEUZE GOLF, LAS COLINAS, ALICANTE

EERSTELIJNS APPARTEMENT OP PRESTIGIEUZE GOLF, LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 66181

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

97 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 385.000

Beschrijving

Deze exclusieve eerstelijnsgolfbaanappartementen zijn volledig uitgerust met hoogwaardige elektronische apparaten, airconditioning met luchtzone, domoticasysteem en privéparkeergelegenheid. De woningen hebben grote zonnige privéterrassen met spectaculair uitzicht. De appartementen beschikken over een open moderne keuken, een grote leefruimte met kamerhoge glazen ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming en zijn afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit.

Een exclusief project, met slechts enkele appartementen, biedt u een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen voor 2 en 3 slaapkamers op verschillende beschikbare niveaus. De appartementen op de begane grond hebben terrassen en prachtige privétuinen. De appartementen op de eerste en tweede verdieping en de penthouses hebben grote zonnige terrassen met een fantastisch uitzicht.

De Limonero-gemeenschap in Las Colinas Golf Resort bestaat uit verschillende appartementencomplexen en deelt geweldige gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden, tuinen, spectaculaire golfbanen, bergen, de Middellandse Zee en de Mar Menor-zee.

Het Las Colinas Golf Resort is een van de beste golfbanen in Zuid-Spanje, omgeven door mediterrane pijnbomen en ligt dicht bij Campoamor, waar u Blauwe Vlag-stranden en de Beach Club vindt. Voor uw comfort deelt het resort alle diensten die u nodig heeft, zoals 24/7 beveiliging, supermarkt, fitnessruimte, zwembaden, tennis, paddlebanen, basketbalvelden, enkele exclusieve restaurants en een spa. Het ligt op 45 minuten. van de luchthaven van Alicante, op slechts 7 minuten van de kust, waar u verschillende stranden, restaurants, bars en grote winkelcentra vindt.