EERSTELIJNS APPARTEMENT MET ZEEZICHT, PUNTA PRIMA, TORREVIEJA

EERSTELIJNS APPARTEMENT MET ZEEZICHT, PUNTA PRIMA, TORREVIEJA

Pand ref: REAL 61842

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

105,50 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 484.000

Beschrijving

Dit luxe appartement bevindt zich in Punta Prima, vlakbij de prachtige baai met een leuke boulevard. Slechts enkele minuten van de golfbanen van Villamartín Golf en Las Ramblas Golf en van het befaamde Zenia Boulevard shoppingcenter, 45 minuten  van de luchthaven van Alicante of Murcia. Restaurants en terrasjes vind je een heel jaar door in Torrevieja, slechts op 5 km afstand.

De residentie is een gesloten privéresidentie met camerabewaking op de eerste lijn van de zee in Punta Prima, met een exclusief uitzicht op de zee en het strand. De urbanisatie beschikt over rechtstreekse toegang tot de promenade. Deze residentie wordt gekenmerkt door ruime tuinen en kwaliteitsvoorzieningen waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op zee. De gemeenschappelijke zones zijn uitgerust met 3 zwembaden.

De residentie omvat op het zuiden georiënteerde appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Benedenverdieping met eigen tuin, tussenverdieping met terras en penthouse met terras.  Zalig genieten van de mooie zonsondergang op de ruime terrassen en het magnifiek uitzicht op de Middellandse zee en het strand van Punta Prima. De woningen zijn ontworpen met het oog op uw comfort en gemak, en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen zodat u ten volle kunt genieten van de gemeenschappelijke zones van de residentie. Deze appartementen hebben een open inrichting, een moderne volledig geïnstalleerde keuken inclusief de elektrische apparaten, eetkamer en woonkamer, die uitkomen op een terras. Voorzien van volledig geïnstalleerde airconditioning (warm/koud). Elke woning beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en een bergruimte.

Prijzen verschillen volgens de ligging van het appartement.